7.SINIFLAR İÇİN YAPILACAK İL GENELİ SINAVLAR İÇİN

- Sadece çoktan seçmeli (test) soruları sorulacaktır.

- Sınav günü için mazeret beyanı (sağlık raporu) en geç 3 gün içerisinde okul idaresine bildirilmelidir.

- Mazeret Sınavı tarihi: 17 Nisan 2024

6.SINIFLAR İÇİN ÜLKE GENELİ ORTAK SINAVLAR İÇİN

6. sınıf Türkçe dersi için çoktan seçmeli (test) ve açıkuçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı (yazılı) sorular; 6. sınıf Matematik için ise açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı (yazılı) sorular kullanılacaktır.

- Mazeret Sınavı tarihi: 18 Nisan 2024

Taşımalı Öğrenci Listelerine Kendi Mahalle/Köyünüze Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

UYARILAR

1- Okulun İlk Günü İçin MUTLAKA Servis Şoförünüzle Saat ve Öğrencinin Alınacağı Yer Konusunda İrtibata Geçiniz.

2- Eğitim Öğretim Sezonu İçerisinde Okula Gelmeyeceğiniz Günlerde MUTLAKA Servis Şoförüne Bilgi Veriniz.

3- Taşıma Servislerinin Öğrencilere Alacağı Yerde Sabah Şoförün Belirttiği Saatten 10 dk. Önce Hazır Bulununuz.

4- Okul Çıkışında Vakit Kaybetmeden Serviste Yerinizi Alınız

5- Servis Başkanı Öğrencinin Direktiflerine Uyunuz