Ekm

Cumhuriyet'in 100. yılı anısına tertip edilen etkinlikler kapsamında düzenlenen "Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası"na okulumuz ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca süren müsabakalara İlçe Kaymakamımız Samet YÜKSELECEK de iştirak etti. İlçenin tüm kurumlarının katıldığı müsabakalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Turnuva Dereceleri

1- Adem Özdemir Anadolu Lisesi Ahmet Zeki BAKIRCI

2- Ali Rıza Yılmaz Ortaokulu Burak ASLAN

3- Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Muhammet HACIMUSTAFA

4- Derepazarı Merkez İlkokulu Ahmet KASABA

şeklinde oluştu. Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederiz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TÜFEKÇİ, Derepazarı ilçesindeki tüm öğretmenleri kapsayan tanışma toplantısı için okulumuza ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında öğrencilerle de vakit geçiren Tüfekçi, öğretmenlere yaptığı sunumda kendileriyle birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Programda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize Valiliği bünyesinde yürütülen projelerden bahseden Tüfekçi, Öğretmenler Odası Buluşmaları'na ayrıca önem verdiklerini, Rize'de eğitimin niteliğinin artırılması noktasında projeler geliştirdiklerini belirtti.

Ekm

Rize Valiliği bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında il genelinde düzenlenen Veli Ziyaretleri, ilçemizde de dün akşam itibarıyla başlatıldı. Okulumuz öğrencilerinden Taner Mikail SOYSAL ve Ayşe SOYSAL'a gerçekleştirilen ziyarete İlçe Kaymakamı Samet YÜKSELECEK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar ÇAKIR da eşlik etti. Öğrencilerimizin sosyal ortamlarını yerinde tespit edip belirlenen olası sorunlara çözüm getirmek ve ailelerle iletişimi sağlamlaştırmak adına gerçekleştirilen ziyarette eğitim öğretim sürecinin önemli bir paydaşı olan ailelerin dilek ve şikayetleri de gündeme geldi. Türkiye Yüzyılı kapsamında 19.23'te gerçekleştirilen ziyaretlerin önümüzdeki günlerde farklı gruplarla süreceği ifade edildi.